Fento 200 kniebeschermer

Fento 200 kniebeschermer

€83.49
69.00
productnummer: 960680

De Fento 200 kniebeschermers zijn misschien wel de meest gebruikte kniebeschermers in de bouw en bij  stratenmakers. Ze ondersteunen en beschermen de knie en het onderbeen tijdens het knielen. Door de natuurlijke drukverdeling zitten de kniebeschermers zeer comfortabel. De Fento 200 knielappen zijn voorzien van een vochtabsorberende inlay welke het onderbeen ondersteunt en hierdoor zorgt voor de juiste lichaamshouding. Hierdoor voorkom je knie- en rugklachten.

De Fento 200 knielappen zijn zeer slijtvast doordat de buitenlaag is gemaakt van polyethyleen. Hierdoor zijn de Fento 200 kniebeschermers tevens waterdicht. 
Met een gewicht van maar 250 gram zijn de kniebeschermers zeer licht in gewicht. De kniebeschermers zijn voorzien van banden met elastiek welke niet knellen in de knieholtes. De binnenzijde van de Fento 200 is ademend. 

Let op geen verwisselbare inlay zoals bij de Fento 200 pro.

 

Welkom bij Loomans Gereedschapsverhuur

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in verhuur van aanhangwagens, bouwgereedschappen, hoogwerkers, tuinmachines, steigermaterialen en nog veel meer. Voor iedere klus verhuren wij het juiste gereedschap!

Tevens beschikken wij over een breed verkoopassortiment met machines, gereedschappen en andere accessoires van onder andere Makita, Carat en Starmix. Bent u opzoek naar nieuwe machines? Wij adviseren u graag!

Ook voor reparaties en keuringen van machines en gereedschappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Passend advies, kwaliteit & service, dat is waar wij voor staan!

© Loomans gereedschapsverhuur - Webdesign by Burgmans Reclame