Verhuurwagen0 Items
Uw gereedschap keuren of repareren? Wij regelen het!

Als Makita servicedealer verzorgen wij alle reparaties onder garantie in onze eigen werkplaats. Dit bespaart tijd, zodat u snel weer aan het werk kunt met uw machine. Bij reparatie tijdens de garantieperiode krijgt u van ons vervangende apparatuur. Tevens kunt u bij ons gratis uw Makita accu (li-ion) laten checken.

Alle verhuurgereedschappen worden jaarlijks gekeurd door onze speciaal opgeleide en NEN-gecertificeerde monteurs. Daarnaast verzorgen zij voor u de volgende keuringen:

  • Machines (volgens NEN 3140)
  • Trappen en rolsteigers
  • Veiligheidsgordels e.d.

Naast het onderhouden en repareren van onze eigen machines, voeren wij ook reparaties uit voor bedrijven en particulieren. Hiertoe volgen wij jaarlijks alle benodigde opleidingen. Met onze ruime kennis en ervaring zijn uw machines bij ons in goede handen.

 

Welkom bij Loomans Gereedschapsverhuur

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in verhuur van aanhangwagens, bouwgereedschappen, hoogwerkers, tuinmachines, steigermaterialen en nog veel meer. Voor iedere klus verhuren wij het juiste gereedschap!

Tevens beschikken wij over een breed verkoopassortiment met machines, gereedschappen en andere accessoires van onder andere Makita, Carat en Starmix. Bent u opzoek naar nieuwe machines? Wij adviseren u graag!

Ook voor reparaties en keuringen van machines en gereedschappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Passend advies, kwaliteit & service, dat is waar wij voor staan!

© Loomans gereedschapsverhuur - Webdesign by Burgmans Reclame